Foretak i Bergen

Bergen har mye å by på. Byen har blant annet mange stolte foretak som kontinuerlig utvikler seg for å kunne tilby byens befolkning og turister unike varer, tjenester og opplevelser hver dag. Under har vi samlet noen tilfeldige foretak på vidt forskjellige områder. Dersom du bor eller skal besøke Bergen ønsker vi deg lykke til med å oppleve alt byen har å tilby.

Fish Me Fishmarket

Fish Me er din lokale fiskehandel i Bergen. Fiskedisken deres er fylt opp med ferske sesongvarer som vil gi deg vann i munnen. Foretaket har holdt på i over 25 år og holder til på det tradisjonelle fisketorget i Bergen. Besøk dette stedet for å oppleve skikkelig norsk sjømat.

Plastkirurg1

Plastkirurg1 i Bergen drives av to kirurger med røtter i Bergen. Utdannet ved Haukeland Universitetssykehus ønsker de lokalkjente kirurgene Ørner og Busch deg velkommen til byen deres. Kanskje de også kan gi deg noen by-tips etter konsultasjonen? Foretaket holder til ved Ytrebygda sør for Bergen sentrum.

Bergen Aero Klubb

Ønsker du å oppleve Bergen fra 10 000 fot kan du kontakte Bergen Aero Klubb. Med sin flypark hovedsakelig bestående av fly av merket Cessna og Piper kan du her fly høyt over Bergens vakre landskap. Enten du er pilot selv eller ønsker en prøvetur i skyene er Bergen det perfekte stedet å prøve ut dette eventyret. Flyklubben holder til ved Bergen flyplass, Flesland.

Mohn Kunsthandel

For noen kulturelle opplevelser i Bergen kan du stikke innom Mohn Kunsthandel. Du trenger ikke å være samler eller kjent med kunst for å få en fantastisk opplevelse hos dette foretaket. Dette kunsthuset har eksistert i over 100 år, og holder på noen skatter som er enda eldre. Foretaket ligger i Bergen sentrum.