Aktiviteter i Bergen

Bergen kan by på mange aktiviteter, enten man er interessert i kultur, historie, shopping, konserter eller fritidsaktiviteter. Bergen er en storby, med alle fasiliteter, men byen er også omgitt av fin natur, og det er mange muligheter. Man kan være med på fjordturer eller vandreturer i fjellene. Byvandring er også spennende og lærerikt, og man får sett mange av de kjente stedene og høre mer om byens historie.

Hvis man ønsker å være aktiv, kan man også spille golf eller dykke. Det er også fint å sykle eller bade. Båtinteresserte kan også leie båter, enten for å dra på en rundtur, eller for å fiske. Det er gode fiskemuligheter i området. Fjordturer og rundturer er populært blant besøkende i Bergen. Andre foretrekker en tur opp til Fløyen, med eller uten guide. Man kan også oppleve Bergen sentrum på Segway. Fra Bergen kan man ta turen til Voss, og bli med på klatring, rafting eller leke seg i vindtunnel.

Bergen byr på noe for de fleste. Dersom man vil ha litt ekstra spenning, kan man prøve Escape Bryggen. Da er man fanget i et rom, og har 60 minutter på seg til å løse ulike gåter for å komme seg ut.